FRAKT OCH LEVERANS

FRAKTKOSTNAD

Det finns alltid ett gratis leveransalternativ hos oss, men som kund kan du välja mellan de olika leveransalternativen i kassan.

 

LEVERANSTID

Normalt är leveranstiden ca. 1-4 arbetsdagar. Under högsäsong/högbelastning kan det ta längre tid. (Detta är förutsatt att Postnord håller sina lovade leveranstider).

 

LEVERANSSÄTT

Vi skickar beställningar genom PostNord som postpaket eller brev.
Leverans kan ske både till utlämningsstället och via hemleverans beroende på valt fraktsätt och vikt. Vid hämtning av paket ska legitimation uppvisas.

Skickas som vanligt brev med PostNord (ej spårbart). I första hand levereras försändelsen direkt till din brevlåda. Om den inte får plats i brevlådan läggs den utanför dörren alternativt hängs den i en påse på brevlådan/dörren.

Skickas med PostNord som spårbart paket. I första hand levereras försändelsen direkt till din brevlåda. Om den inte får plats i brevlådan läggs den utanför dörren alternativt lämnas till närmaste PostNord servicecenter, du kan hämta den därifrån efter att ha fått aviseringen från PostNord.

Leverans är möjlig inom Sverige, Finland och Danmark.

Om eventuella leveransförseningar uppstår kommer kunden att kontaktas med om möjligt orsaken till förseningen och ny leveranstid.