BESTÄLLNING / BETALNING

BESTÄLLNING

Vid beställning träffas köpeavtal när TechSolz.se bekräftar beställningen via mail. Orderbekräftelsen genereras automatiskt utan manuell granskning.
Om du inte har fått en orderbekräftelse inom 24 timmar, vänligen kontakta kundtjänst.
Om du har en kundprofil, kan du logga in på hemsidan för att se hur det går för din beställning, se över historik för tidigare köp samt kopiera en tidigare beställning.

 

PRISER

Priserna inkluderar moms på 25%. I varukorgen kan du se totalpriset för varorna inklusive moms, frakt och eventuell faktureringsavgift.

 

ANNULLERING

Så länge din beställning inte har behandlats är det möjligt att stoppa den genom att kontakta kundtjänst. Ange ordernummer och fullständigt namn, så bekräftar vi om det är möjligt att avbryta din beställning.
OBS: Även om du kontaktade oss innan beställningen hann behandlas kanske vi inte hinner läsa din e-post innan din beställning skickas.

 

FRAKTKOSTNAD

Det finns alltid ett gratis leveransalternativ hos oss, men som kund kan du välja mellan de olika leveransalternativen i kassan.

 

LEVERANSTID

Normalt är leveranstiden ca. 1-4 arbetsdagar. Under högsäsong/högbelastning kan det ta längre tid.

 

BETALNINGSALTERNATIV

Tillsammans med Klarna Bank AB erbjuder vi olika betalningsalternativ som passar dig bäst.
Klarna gör det enkelt och säkert för dig som kund att handla online.
Genom att genomföra ett köp godkänner du Klarnas användarvillkor och behandling av dina personuppgifter. (Klarnas villkor)